Papier Mache Large Scale Collaborative Workshop con Tom Campbell

Vine a treballar en equip i fes una escultura a gran escala en un dia amb l’artista Tom Campbell. Aquest divertit taller es centrarà en la presa de decisions de consens i la creació d’equips durant els quals es farà una escultura a gran escala.

Obert només a 6 participants, per tant, reserveu-ho prèviament enviant-nos per correu electrònic a vitor@espronceda.net. Es tindrà en compte l’ordre dels correus enviats en cas de crear una llista d’espera. Els nens són benvinguts si van acompanyats d’un adult.

Tom Campbell és un artista multidisciplinari que treballa àmpliament amb Papier mache des de fa més de 15 anys, i ha facilitat molts tallers i projectes a gran escala.

Els participants aprendran a fer una armadura bàsica amb filferro i periòdic i, a continuació, finalitzaran l’escultura amb paper de diari i sellotape i cartró.

Per veure els projectes de tomàquet de Tom, consulteu els següents enllaços: el projecte per a gossos que implica la realització de 100 dogmes de full de mida per a dogmacions per a dogmes https://www.youtube.com/watch?v=AqtinLDY31Mand projectes de paper papier https: / /www.youtube.com/watch?v=FZYL_Sg9k3M

______

Participació limitada a 6 participants. Correu electrònic a vitor@espronceda.net
Taller en anglès però amb un dinamitzador de parla hispana.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.